Salgs- & Leveringsbetingelser


Salgs- og leveringsbetingelser


Som kunde i  Best Music A/S Cvr:28312032 er der følgende betingelser vedrørende din handel, som vi vil bede dig læse igennem og accepterer. Skulle du have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via info@best-music.dk
 
Betaling: Der er mulighed for at betale med Dankort, Visa, MasterCard
Vi matcher alle priser i Europa. Dog er vores priser ikke automatiseret, og derfor kan vores priser vige både til den ene og den anden side. Ring til os på 55730322 eller skriv en mail til info@musikinstrumenter.net så matcher vi priserne, så du får Europa's bedste pris!
 
Ordrebekræftelser:
Umiddelbart efter du har godkendt din ordre og trykket afsendt, vil du modtage en ordrebekræftelse indeholdende følgende oplysninger vedrørende din ordre: Ordrenr., ordredato, debitor, leveringsadresse, hvilke varer du har købt samt betalingsinformation.
 
Fragt: Leverancer forestås af GLS, Post Danmark og Danske fragtmænd A/S. 
Fragtomkostningen på ordre under 1.500,-kr. er på 75,-kr. 
Handler du for mere end 1.500,-kr., har vi gratis levering (indenfor Danmark).
 
Levering:
Alle ordrer afsendes indenfor 2-5 hverdage efter ordremodtagelse.
Det vil være muligt selv at hente de bestilte varer i vores åbningstid, efter nærmere aftale. Der skal dog gøres opmærksom på dette på ordren. Ordrebekræftelsen skal medbringes ved afhentning i butikken. 
 
Reklamation & Garanti:
I følge købeloven har du - som kunde - 2 års reklamationsret og 1 års garanti. Dette betyder du har 2 år til at gøre opmærksom på fejl og mangler på varen. Disse fejl og mangler må dog ikke være opstået efter fejlagtigt brug af varen. 
På Roland varer yder vi mindst 3 års garanti og på alle Roland HP klaverer nu 10 års garanti.

Garantien bortfalder hvis fejlen skyldes forhold forårsaget af køber, herunder forkert opsætning af software, uheld eller misbrug af varer eller forkert anvendelse af disse. I øvrigt henvises til Købeloven.
 
Returret:
Hvis dine varer ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at returnere dem til os og få dine penge retur. 

Som forbruger har du 14 dage til at fortryde købet, og herefter 14 dage til at sende dem retur. Du kan fortryde købet selv om varen er blevet brugt - en vare er kun brugt, hvis den er brugt ud over, hvad der er muligt, ved at afprøve varen, i vores fysiske butik. For varer der er brugt herudover, laves en konkret vurdering af hvad varen som brugt, kan sælges for til en anden forbruger. En evt værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur. 

For varer købt i vores netbutik tilbyder vi 14 dages returret i henhold til lov om postordresalg. Vi refunderer fakturabeløbet i op til 14 dage efter køb.


I begge tilfælde forudsætter returretten at vare og emballage tilbageleveres i salgsbar stand, og at varen fremstår fuldstændig som ved levering. Vi tilbyder ikke returret på noder, software (herunder lyde) med brudt plombering og specielt hjemtagne varer. 
 
Før du returnerer varen:

For at vi kan hjælpe dig så godt og hurtigt som muligt ved returnering, bør du kontakte os på: info@best-music.dk Før du sender varen til os. Ganske ofte viser varer sig nemlig at være fejlfri, men fejlbetjent, og derfor har de synet defekte.

Bestilling fra udlandet samt Grønland og Færøerne:
Vi underretter kunden efter ordreafgivelse med information om korrekt fragtsats.
Køber afholder selv fragtomkostninger begge veje ved returnering af defekte produkter eller ved ombytning / returnering.