Næstved Garden

 Velkommen til Næstved Garden!

 

Åben Audition mandage kl 16.45

 

Går dit barn konstant og trommer på alt eller har dit barn gehør for musik, så burde du overveje at lægge vejen forbi Proffshoppen i Kindhestegade, hvor Næstved Garden holder til.

Næstved Garden søger nye talenter til garden og ved auditions vil man møde gardens lærere efter nærmere aftale..

 

Vi søger drenge og piger i alderen 7-12 år. Kom og vær med i et sundt og musikalsk fællesskab. 

 

Her vil vi lade dit barn prøve at spille tromme eller spille på fløjte. Vi er friske og meget hurtige til og spotte talentet, og guider jer videre i et forløb med undervisning og mange dejlige timer med resten af Garden.


 


Vi er en historisk og klassisk marcherende garde - Derfor søger vi dig som har lyst til at spille og få masser af oplevelser i Rød Galla.

Du vil lære og spille tromme eller fløjte af i en sund fritid.

Kom forbi og prøv at spille tromme eller fløjte, hvis du vil høre mere. Så kontakt os for en nærmere prøve på info@best-music.dk eller

Udfyld tilmeldingblanket
til Næstved Garden


 

 

Se et glimt fra vores aller første øvetur gennem Næstved

GRATIS UNDERVISNING!


Du kommer på sigt til af spille afvekslende med et Professionelt Musikkorps, med nogle af de bedste musikere der findes.

Den første måned med undervisning i tambour-korpset er gratis - herefter koster det kun 200 kr. pr. måned. DOG anbefaler vi, at du investerer i et Intro forløb på 8 uger for kun 1160,-kr - her får du vores dygtige lærer personligt - og det giver dig et fantastisk afsæt. Du er således ofte hurtigere med til at spille med andre. Det er rigtigt rigtigt sjovt.

Her bliver mulighed for at vores elever, sammen med de etablerede musikere, at opnå store musikalske færdigheder, og gå i dybden med den store musikforståelse. 

Du behøver ikke at ha spillet før - men være musikalsk, have lyst til præcision og disciplin samt lyst til sjove timer i musikalske sammenhænge. Garden er både for piger og drenge i alderen 7 år og op!

Vi holder løbende audition efter nærmere aftale mandage
i Musikhuset - Proffshoppen
Kindhestegade 22C, Næstved

 

INFO
Hvornår: Undervisningen startede 1/9-2014
Hvor: School of Music, Kindhestegade, 4700
Andet: Vi beder dig / håber på din støtte til et markant initiativ. Dette er tænkt stort for dig og DIN BY - Du vil naturligvis få din støtte ved synlighed i Mærk Næstved regi, og vil kunne få glæde af Garden på favorabelt grundlag.
Må vi høre fra dig.