Kunderne siger...


Vi holder så ufatteligt meget af vores dejlige kunder! ;-)

Her er hvad nogle af vores kunder siger om os...
 

"Jeg handler selvfølgelig i Proffshpppen / Best Music – både til min skole og privat. Altid super service og god tid til en snak om  både grej og løst og fast.
Næstved ville dæl’me være en kedelig by uden denne fantastiske musikbiks".

- Lars Rasmussen - Herlufmagle Skole

 

"Jeg har været udøvende musiker i over 30 år og har i de sidste 15 år kommet i vores lokale musik forretning Musikhuset i Næstved / Best Music, der har udviklet sig meget gennem årene, både fysisk men bestemt også mere i den proff. retning - både i form af vareudvalg men bestemt også i knowhow omkring nuværende og kommende produkter. Det klæder Musikhuset, at Laurits har fået sin gang i butikken - en glad og dygtig ung fyr, der nyder omgivelserne og "smider" om sig med sin viden om b.l.a. guitars og diverse hardware. Alt i alt er der en god og afslappet atmosfære i Musikhuset Best Music- hvor service - smil - og det behov man søger bliver stort set opfyldt".
- Lars Mathiesen

 

"Jeg har handlet i Musikhuset Best Music - Proffshoppen i Næstved gennem de sidste 30 år. Jeg er altid blevet mødt med et smil og følt mig velkommen. Jeg har fået en enestående service og er blevet hjulpet ud over det sædvanlige, når jeg som musiker stod med håret i postkassen fordi mit gear var gået i stykker før og under et spillejob. I butikken er der generelt en høj viden og et højt serviceniveau. Der er et  stort udvalg af varer, og det er en spændende butik at komme i". 
- Thomas Bjørk Møller

 

"Jeg kommer i Proffshoppen - Best Music, fordi der er en venlig og god betjening, og fordi det er vigtigt, at vi har en lokal musikforretning".
- Jens Due, afd.leder
Næstved Musik- og Kulturskole.

 

"Jeg handler hos Best Music - Proffshoppen pga. den høje professionalisme, den varme butikken indeholder og så føler jeg mig altid velkommen. Derudover føler jeg ikke, at jeg bliver krænget noget ned over hovedet. Det er en ærlig butik, hvor jeg føler at empati og kompetence er i højsædet".
 - Aske Grieger Pedersen

 

david-simba-jørgensen

"Jeg handler i Best Music - Proffshoppen Næstved, fordi der er både venlighed og professionalisme.

Jeg bliver altid mødt med et smil og får altid et brugbart svar.

Og da jeg også er rigtig glad for at se produkter inden jeg køber er det guld værd i shoppen, Jeg kan endda sidde i længere tid og afprøve det produkt jeg efterspørger.

Butikken er guld værd for enhver musikelsker"


 - David Simba Jørgensen

 

 


Hvis du lyst til at bidrage med et par ord om os, så send det gerne til info@musikinstrumenter.net